به گزارش قدس آنلاین، مهر به نقل از دیلی اکسپرس نوشت:
در حالی که شرایط در هر فرد مبتلا به این سندرم متفاوت است، غذاهای سرخ شده و لبنیات همگی میتوانند علائم را بدتر کنند و باید با وعدههای غذایی آسان هضم، جایگزین شوند.
گوشت بدون چربی
گوشت بدون چربی مملو از پروتئین است که به راحتی قابل هضم است و توسط باکتریهای روده تخمیر نمیشود، به این معنی که وقتی گاز بدن تجزیه میشود گاز روده تولید نمیشود.
گوشت مرغ، بوقلمون و گاو بدون چربی همگی حاوی مقدار زیادی پروتئین هستند.
ماهی سرشار از اُمگا ۳
اُمگا ۳ یک ضد التهاب است، با توجه به اینکه التهاب یکی از علل اصلی درد در سندرم روده تحریک پذیر است، افزایش مصرف به احتمال زیاد به کاهش علائم کمک میکند.
اُمگا ۳ به ویژه در غذاهای دریایی و به ویژه در ماهیها به وفور یافت میشود. بهترین منابع امگا ۳ در ماهی شامل ماهی کاد سیاه، ماهی خال مخالی، قزل آلای رنگین کمان، ساردین و ماهی آزاد است.
مغزیجات آجیلی
آجیلها منبع خوبی از فیبر، پروتئین و اسیدهای اُمگا ۳ هستند که آنها را به یکی از مؤثرترین غذاها برای کاهش علائم سندرم روده تحریک پذیر تبدیل میکند.
آنها همچنین حاوی چربیهای اشباع نشده هستند که میتوانند به کاهش کلسترول و متعادل سازی فلور روده کمک کنند. بادام، فندق و دانه کاج همه برای این عارضه عالی هستند.
دانهها
دانهها و تخمهها دارای مقدار زیادی فیبر و اسیدهای امگا ۳ هستند، بنابراین برای علائم روده تحریک پذیر شامل یبوست، بسیار خوب است.
دانه چیا و دانه کتان هر دو به حرکت روده کمک میکنند و میتوان آنها را به راحتی روی غذاهای دیگر پاشید. تخمه کدو و آفتابگردان هر دو به کاهش یبوست ناشی از این سندرم کمک میکند.
نظر شما